SORTIDA PROJECTE FONGS GARROTXA , 17 OCTUBRE 2020 , SANT SALVADOR BIANYA

Realitzada la sortida del projecte Catàleg dels Fongs de la Garrotxa el dissabte 17 d’octubre del 2020,des les 9h  fins les 14h, en el sector de Sant Salvador de Bianya. La sortida ha estat organitzada tenint en consideració les normes del covid-19, per tant , s’ha proposat als  micòlegs, membres de l’Associació micològica Joaquim Codina i al Grup de fongs de la Garrotxa de la ICHN delegació Garrotxa, fer la sortida amb un màxim de 6 participants.

La sortida ha transcorregut en  una zona d’alzinar humit del sector de Sant Salvador de Bianya propera a la calçada romana. El resultat ha estat un dels més positius quan al nombre total de espècies diferents trobades,  141 espècies diferents, com per exemple: Ramariopsis rufipes, Entoloma hebes, Entoloma madidium, Cortinarius sodagnitus, Fuscosporia ferrea, Hygrosporus discoxanthus, Russula maculata, Cortinarius diosmus var. araneosovolvatus, etc…

Olot, 25 octubre 2020

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *