Voluntaris

Els projectes de la delegació de la Garrotxa de la ICHN són oberts a les persones que vulguin participar. No cal disposar de grans coneixements, no cal disposar de molt temps, es pot participar de moltes maneres. Contacta amb nosaltres!

Les accions de la ICHN les desenvolupen persones voluntàries i des de l’entitat només es contacrten serveis en comptades ocasions per complementar algun projecte.

 

En el projecte FloraLab les accions són desenvolupades per voluntaris del Grup de Recerca Participativa en flora amenaçada que han participat tant en l’elaboració del projecte com en la seva execució.

Els voluntaris tenen definides les seves tasques en el Programa de voluntariat per l’execució de les accions del projecte FloraLab POCTEFA 2020-2022, de manera que realitzen treballs sense remuneració econòmica i només reben de la Institució un ingrés corresponent a les despeses per quilometratge. Per contra l’entitat promou la seva formació, la seva responsabilitat en les accions adjudicades, la seva autoria en quant als treballs realitzats, els nous projectes que proposen i el seu reconeixement per la feina feta.

Les persones que treballen en el projecte FLoraLab 2020-22 són

Xavier Oliver

Beatriu Tenas

Marta Domènech

Mariona Alabau

Josep Maria Núñez