Briòfits amenaçats de la Garrotxa

El dimarts 13 d’octubre organitzem una sortida oberta de prospeccció de bròfits a  la Garrotxa amb els objectius de completar el catàleg comarcal i trobar localitats de briòfits amenaçats que calgui fer seguiment i actuacions de conservació.
La sortidade tot el dia (9:30-19 hores) és a càrrec de Miquel Jover de la Universitat de Girona. En la sortida s’observaran els briòfits dels diferents hàbitats de la zona mediterrània de la comarca i està oberta a persones interessades però amb places limitades.
Es requereix inscripció prèvia (xevioliver@gmail.com) ja que les places són limitades.
Les sortides són dins del programa d’activitats de l’entitat, i també dins del programa transfronterer FloraLab d’activitats de recerca, divulgació i conservació de la flora amenaçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *