Propostes d’excursions i itineraris naturalístics

Ja podeu consultar a l’apartat de publicacions de la pàgina web tres propostes d’excursions i itineraris naturalistes (https://ichn-garrotxa.espais.iec.cat/excursions-i-itineraris-naturalistics/).

Excursions naturalistes per la Garrotxa és una guia amb 8 excursions per la comarca que es va editar l’any 2012. Cada excursió presenta el recorregut i una sèrie de parades on es poden observar elements d’interès natural a més d’informació diversa i imatges de paisatge, flora i fauna. El llibre va ser editat en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Una mirada naturalista: excursión por la comarca de la Garrotxa és la guia oficial de l’excursió de la XXIII Bienal de la Real Sociedad Española de Historia Natural, celebrada a Barcelona, l’any 2019, i que divesos naturalistes de la comarca van elaborar conjuntament amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Es tracta d’una proposta d’excursió amb diverses parades on s’expliquen els sistemes naturals del sector central de la zona volcànica de la Garrotxa. El text és en castellà.

I l’última novetat és el llibre Itineraris Botànics per la Moixina, amb la proposta d’un parell d’itineraris per conèixer la flora vascular i la vegetació de la Moixina i d’espais naturals veïns. Aquesta guia s’emmarca en el projecte de Recuperació de la roureda humida de la Moixina, que l’entitat va executar conjuntament amb el restaurant la Moixina i la Diputació de Girona. El llibre inclou informació sobre els paratges, les comunitats vegetals que configuren el seu paisatge, el catàleg de flora vascular de l’espai, així com nombroses fotografies de les plantes més rellevants de cadascuna de les comuntats vegetals. El llibre s’ha editat amb el suport de la Diputació de Girona en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *