PROJECTE DE RECERCA I DIVULGACIÓ “ELS FONGS DE LA GARROTXA”

La Delegació de  la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural engega un projecte de recerca i de divulgació sobre el Fongs de la Garrotxa. Aquest projecte s’inicia aquest proper divendres 20 d’abril a les 19 h, a la sala El Caliu, Els Catòlics (Olot), amb una conferència amb fotografies sobre els fongs de la Garrotxa, a càrrec de l’Andrés Valverde Valera. Acabada la xerrada es constituirà el Grup de recerca de fongs de la Garrotxa al que es pot apuntar tothom que vulgui participar en el projecte.

Durant els propers dos anys, els participants recolliran citacions de fongs de la comarca per tal d’elaborar un catàleg de fongs de la Garrotxa. Es poden apuntar tant persones amb coneixements com persones que no en tinguin, però que vulguin aprendre en les diferents sortides col·lectives o mitjançant els recursos que l’entitat oferirà a través de xarxes i Internet. També es poden apuntar persones amb molta o poca disponibilitat de temps.

La primera sortida del projecte la realitzarem el dissabte 21 d’abril a la vall d’en Bas per començar les prospeccions. El punt de trobada és l’aparcament del Parc Nou a les 9:00 h i la sortida durarà fins a les 18:00 h, i per tant cal portar el dinar i bon calçat.

L’entitat ja té en marxa diferents grups de recerca participativa sobre flora, molses, liquens, papallones diürnes, saltamartins, libèl·lules…, grups que han elaborat diferents publicacions d’aquests grups a la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.