14a Tertúlia Naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “Les xarxes socials i les entitats naturalistes”. Les xarxes socials ofereixen un espai d’interacció virtual i faciliten la comunicació massiva. A nivell personal, les utilitzem per comunicar-nos amb les amistats i per intercanviar fotografies. Actualment, en sentit ample, podem trobar més de dues-centes cinquanta xarxes socials de diferents tipus. Noms com Facebook, Twitter, Bebo, Xing, LinkedIn, Pinterest, Diaspora, Blogger, Flickr, Orkut, Youtube, Tumblr, Vimeo, Instagram, Google+, Rss, Myspace, … són habituals a les nostres vides. Com podem treure profit de les xarxes socials per promoure activitats naturalistes? Les xarxes socials poden ser útils en la recerca científica? Tot és bo, o les xarxes socials també tenen coses negatives? Tots els socis i les sòcies poden gestionar les xarxes socials de la seva entitat? És fàcil fer-ho? Quines xarxes poden ser més útils per les entitats naturalistes? A partir de preguntes com aquestes i també amb algun exemple pràctic de com utilitzar alguna d’aquestes xarxes socials, anirem endinsant-nos en aquest món apassionant.

14a Tertúlia naturalística

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

Es faran cada segon dijous de mes (13 de març, 11 d’abril, 8 de maig, …) i la idea és trobar-nos per sopar o menjar alguna cosa i aprofitar per parlar de diversos temes: aspectes concrets de fauna, flora o geologia, temes transversals referents a la Garrotxa, projectes previstos o que estan en marxa, …

segueix-nos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *