17a Tertúlia naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “Les migracions dels animals a la Garrotxa”. Molts animals realitzen migracions cada any. La majoria d’ells ho fan per cercar aliment i per trobar millors condicions ambientals, ja sigui per passar l’hivern o durant l’època de cria. Les migracions més conegudes són les que fan molts ocells i que normalment notem a la primavera amb l’arribada del cucut o de les orenetes. No obstant això, altres animals com els ratpenats, les papallones o altres insectes també es mouen milers de quilòmetres cada any a la recerca de millor condicions de vida. Què en sabem d’aquest fenomen a la Garrotxa? Actualment hi ha estudis sobre les migracions dels animals a la nostra comarca? Com s’orienten els animals per viatjar milers de quilòmetres i anar a a parar a un indret molt i molt concret? Com ho saben els animals quan i com han de migrar? Cada any van i vénen? La comarca de la Garrotxa és una zona de pas, o s’hi queden molts animals a passar les diverses èpoques de l’any? Aquestes i altres preguntes serviran per introduir-nos en un debat apassionant.

17a Tertúlia naturalísticaLes Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

vine i participa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *