16a Tertúlia Naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “Els mamífers de la Garrotxa: Què en sabem?”. Dins el grup dels mamífers hi ha alguns dels animals més coneguts i estudiats al llarg de la història. Molts d’ells són de mida gran, vistosos i estimats per la majoria de la gent. Tot i així, també n’hi ha de petits, difícils de veure i molt odiats. A la Garrotxa, hi viuen més de 60 espècies de mamífers. Actualment, hi ha diversos projectes destinats a l’estudi i al seguiment d’algunes d’aquestes espècies. Durant la tertúlia, parlarem i debatrem aspectes relacionats amb els mamífers en general. Tenim prou coneixement dels mamífers de casa nostra? Els mamífers serveixen per introduir els nens a l’observació i estudi de la natura? Com a grup, estan massa valorats en detriment d’altres animals menys mediàtics? Com es gestionen les dades que s’obtenen cada any a partir dels estudis que es fan? És necessari reintroduir espècies que en algun moment s’havien extingit? Tornarem a veure llops a la Garrotxa? Aquestes i altres preguntes serviran per introduir-nos en un debat apassionant.

16a Tertúlia naturalísticaIMPORTANT!! A partir d’aquest mes, les tertúlies comencen a les 21:00 h.

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

vine i participa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *