Xerrada – sopar

A les 20:00 h xerrada “La fageda de les Olletes: Què en fem dels boscos madurs? La contribució de l’Obra Social de CatalunyaCaixa” A càrrec de Xavier Escuté, cap de gestió del territori de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

A les 21:00 h Assemblea general ordinària de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN

A les 21:30 h Sopar

Durant el sopar parlarem, a part de moltes coses, de possibles activitats (sortides de camp, projectes de recerca, xerrades, formació, cursos, publicacions, …) per poder incloure al programa d’actuació del 2012.

TOTES TRES ACTIVITATS ESTAN OBERTES A TOTHOM

Si us quedeu a sopar cal confirmar l’assistència a: garrotxa.ichn@iec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *