IX Seminari Patrimoni Natural de la Comarca de la Garrotxa

cartell IX seminari

El dissabte 21 de febrer de 2015 se celebrarà a Olot el IX Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa organitzat per la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural.

Programa IX seminari 2015

Aquest any celebrem el desè aniversari de la creació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN i coincidint amb aquesta efemèride, al llarg de l’any prepararem diverses activitats per recordar la feina feta durant aquesta dècada. En el primer seminari que vam organitzar l’any 2005, es van presentar quatre ponències, una de geologia, una de botànica, una de fauna invertebrada i una de fauna vertebrada, on es va fer una diagnosi de l’estat del coneixement en aquell moment. Aquest any 2015, els mateixos ponents de fa deu anys, ens posaran al dia de què s’ha fet i els buits que encara hi ha en el coneixement del patrimoni natural de la Garrotxa.

La jornada començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a quarts de 7 de la tarda. Aquest any canviem la ubicació del Seminari. Es desenvoluparà a la sala-teatre “Pere Serrat” de ELS CATÒLICS situada al carrer Clivillers, 7 d’Olot.

 

 

L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de l’adreça electrònica ichn@iec.cat o trucant al telèfon 933 248 582.