12a Tertúlia Naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “Tot s’hi val? L’ètica a l’hora d’aconseguir una fotografia de natura”. Parlarem i debatrem aspectes relacionats amb la fotografia de natura. Quan ens disposem a fer una fotografia d’un tema natural, ja sigui un paisatge, una roca, un animal, una planta o un bolet, ens hauríem de fer una sèrie de preguntes per tal d’actuar d’una manera responsable amb l’entorn natural. En quin moment un fotògraf s’ha de retirar o renunciar a fotografiar una espècie animal per evitar causar-li molèsties? Està justificat arrencar una planta o una part d’ella per aconseguir un resultat fotogràfic millor? Podem alterar o modificar l’hàbitat o l’entorn d’una espècie per obtenir uns resultats que ens satisfacin? Quin ús n’hauríem de fer de fotografies que no són nostres però que estan al nostre abast? En definitiva, com hem d’actuar de manera ètica en les nostres activitats fotogràfiques? Aquestes i altres preguntes serviran per introduir-nos en un debat apassionant i de màxima actualitat.

12a Tertúlia naturalística

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

Es fan cada segon dijous de mes (9 de gener, 13 de febrer, 13 de març, …) i la idea és trobar-nos per sopar o menjar alguna cosa i aprofitar per parlar de diversos temes: aspectes concrets de fauna, flora o geologia, temes transversals referents a la Garrotxa, projectes previstos o que estan en marxa, …

vine i participa