9a Tertúlia Naturalística

9a Tertúlia naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “Un ornitorinc al riu Fluvià. Què en fem de les citacions d’espècies de fauna i de flora?”. Parlarem i debatrem sobre com recollim, guardem i utilitzem les citacions d’observacions d’espècies de fauna i flora de la comarca de la Garrotxa. Quina és la informació mínima que ha de tenir una observació per ser considerada vàlida? Com es valida una observació de camp? Com tractem les citacions antigues? Hi ha bases de dades a l’abast de tothom? Quines? Qui gestiona aquestes bases de dades? Amb preguntes com aquestes ens anirem introduint en un debat intens i esperem que fructífer, sobre un tema que en un principi sembla fàcil d’encarar, però que sempre genera conflictes ja que estem parlant de com s’obté la informació, com es guarda de forma segura i fàcilment consultable, qui hi té accés i amb quina finalitat.

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

vine i participa