Sortides d’orquídies a la Garrotxa

El proper diumenge 28 de maig, dilluns 5 i dissabte 10 de juny  prospectarem diverses localitats a la Garrotxa per tal de comptabilitzar les poblacions de Anacamptis laxiflora.  A l’igual que varem fer amb Neotinea conica, l’activitat s’emmarca dins el programa de seguiment del Grup Orquidològic de Catalunya per tal de determinar quin és l’estat d’aquesta espècie al principat.  Ens interessa localitzar (georeferenciar) i comptar els peus a les diferents poblacions repartides per diferents municipis: Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles, la Vall d’en Bas i la Vall de Bianya.  Us animem a participar-hi en la mesura que pugueu. Quedaríem a l’aparcament del Parc Nou d’Olot i des d’allà, en funció dels que siguem, ens dividiríem en grups. Hora de trobada pels tres dies a les 9:00 h amb previsió d’acabar a les 14:00 h. Organitzen la Delegació de la Garrotxa de la ICHN i el  Grup Orquidològic de Catalunya.  Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament d’Olot.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *