Presentació del llibre Libèl·lules i espiadimonis de Sant Feliu de Pallerols

El dissabte 19 de febrer, a les 19 h, a la sala de ca les Hermanes de Sant Feliu de Pallerols,  es presentarà el llibre “Libèl·lules i espiadimonis de Sant Feliu de Pallerols”.

Aquest llibre és el resultat del projecte que ha desenvolupat el Grup d’Estudi de les libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols, format per una seixantena de persones que durant dos anys ha estudiat els odonats del municipi, elaborant l’atles 1×1 km de distribució de les diferents espècies, recollint més de 600 citacions i realitzant més de 1000 fotografies.
El projecte ha estat promogut per l’Esbart de la Vall d’Hostoles-Grup d’Estudis Remences, l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, la delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural i el Grup d’Estudi dels Odonats de Catalunya OXygastra, i amb el suport de la Diputació de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *