Sortida matinal per conèixer la flora de Setcases

La sortida de flora a Setcases s’emmarca en el Festi’Flora organitzat des del projecte POCTEFA FloraLab amb activitats divulgatives sobre flora per tot el Pirineu oriental. Les sortides de flora al municipi de Setcases que s’organitzen des de l’any passat tenen l’objectiu de fer conèixer la flora del Pirineu mitjançant l’elaboració d’una guia fotogràfica amb les fotografies i la participació de les persones interessades, i que està prevista publicar a finals d’any (https://ichn-garrotxa.espais.iec.cat/grup-de-flora-de-setcases/). És un dels diversos projectes que desenvolupem sota el lema Setcases, Poble Botànic del Pirineu, amb actuacions i projectes de recerca, de conservació de formació i de divulgació.

El diumenge 11 farem una matinal de 9 a 14 h per observar i fotografiar la flora als voltants del nucli de etcases, especialemtn del bosc de ribera. 

DiputcioGirona-sense-fons-mes-petit.png (114×65)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *