Properes activitats de la delegació de la Garrotxa de la ICHN

L’entitat us presenta les activitats del proper cap de setmana,  dissabte 3  i diumenge 4 de juliol:

Sortida de flora de tot el dia a Ulldeter (Setcases)

Matinal forestal al torrent Saverneda. Els serveis ecosistèmics del bosc

La sortida de flora a Ulldeter s’emmarca en el Festi’Flora organitzat des del projecte POCTEFA FloraLab amb activitats divulgatives sobre flora per tot el Pirineu oriental. Les sortides de flora al municipi de Setcases que s’organitzen des de l’any passat tenen l’objectiu de fer conèixer la flora del Pirineu mitjançant l’elaboració d’una guia fotogràfica amb les fotografies i la participació de les persones interessades, i que està prevista publicar a finals d’any (https://ichn-garrotxa.espais.iec.cat/grup-de-flora-de-setcases/). És un dels diversos projectes que desenvolupem sota el lema Setcases, Poble Botànic del Pirineu, amb actuacions i projectes de recerca, de conservació de formació i de divulgació.

La matinal del diumenge forma part de les activitats que s’organitzen al llarg de l’any a Sant Feliu de Pallerols sobre el seu patrimoni natural i cultural. Aquesta vegada coneixerem un bosc singular amb un acord de custòdia entre el propietari i l’entitat Sèlvans que garantirà la seva conservació. Aquesta és una de les diferents línies que des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i en xarxa amb diferents entitats i administracions estan treballant per conservar i revaloritzar l’entorn.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *