Properes activitats de la delegació de la Garrotxa de la ICHN

L’entitat us presenta les activitats dels propers dies.

Dissabte 12 de juny, una matinal sobre orquídies a Sant Feliu de Pallerols. Quedarem a les 9 h a l’Estació per sortir caminant buscant orquídies silvestres als prats i altres espais oberts al voltant de Rocalba.

Diumenge 20 de juny, una matinal naturalista també a Sant Feliu de Pallerols amb dues activitats. Des de l’Estació a les 9 h sortirem per observar ocells nidificants de Sant Feliu de Pallerols fins allà a les 12 h moment a partir del qual baixa l’activitat de les aus. I a continuació continuarem la sortida buscant libèl·lules pel riu Brugent aigües amunt per aprofitar que aquests insectes estan més actius a partir de les 12 h i tornarem al poble.

Amb el suport de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *