Sortida “Flora amenaçada de la Garrotxa i del Ripollès”

Dimarts 4 de maig de 2021, de 16 a 18 h, a Olot

Realitzarem el seguiment d’una localitat de la falguera protegida Cheilanthes maderensis amb uns pocs rodals als murs de roca volcànica dels entorns d’Olot. A més del cens de la població comptant exemplars també farem seguiment de l’estructura de la població.

Interessats: escriure a xevioliver@gmail.com

La sortida s’emmarca en l’elaboració de les llistes vermelles de flora vascular de la Garrotxa i del Ripollès, en base a la visita de més de 700 localitats de plantes amenaçades per recollir dades sobre la seva presència, les seves poblacions, les àrees de distribució, les amenaces i impactes que pateixen, i l’evolució de les seves poblacions en els últims 20 anys.

El projecte de les llistes vermelles l’elabora  la delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural des de l’any 2005, cada 4 anys segons criteris de la UICN, i promoguent la participació de voluntaris amb sessions de formació i apadrinament de localitats.

Enguany amb el suport de:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *