Les libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols

Dissabte 10 d’abril de 2021, de 11 a 14 h, al molí Gros de Sant Feliu de Pallerols

Comencem la 2a temporada de libèl·lules a Sant Feliu de Pallerols.

L’any passat ja vam trobar 22 espècies diferents, i això que vam començar a finals de juliol. Ara toca trobar les que voltaven tranquil·les durant el confinament per acabar de completar el catàleg de libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols, i explorar els rius, torrents i basses del municipi per poder fer els mapes de distribució.

Dissabte, després de prospectar el molí Gros i el Brugent parlarem de com volem que sigui el llibre de libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols.

El Grup d’estudi de les libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols és promogut i coordinat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, l’Esbart de la Vall d’Hostoles, Oxygastra i la delegació de la Garrotxa de la ICHN.

AMb el suport de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *