Sortida de libèl·lules a Sant Feliu de Pallerols (III)

Aquest diumenge, 20 de setembre de 2020, organitzem la tercera sortida matinal (11 – 14 h) per conèixer les libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols.

Es farà un recorregut als voltants del nucli de Sant Feliu de Pallerols per observar aquests insectes. La sortida s’iniciarà a partir de les 11 h ja que les libèllules són més actives en hores de sol i acabarà cap a les 14 h.

Les fotografies realitzades pels participants il·lustraran el llibre “Les libèl·lules de Sant Feliu de Pallerols”, el primer projecte del Grup d’estudi de les libèl·lules de Santa Feliu de Pallerols. Els integrants del grup han començat enguany a recórrer els rius, rieres, torrents i basses de tots els racons del municipi per veure quines libèl·lules hi ha a Santa Feliu de Pallerols, fer el catàleg, les fotografies, i amb aquestes dades es farà l’atles de libèl·lules, especificant la distribució de cada espècie trobada per a cada quilòmetre quadrat del municipi.

L’activitat comença des de la piscina municipal del poble, i està coorganitzada amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Oxygastra (Grup d’Estudi dels odonats de Catalunya), i amb el suport de la Diputació de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *