La flora de Setcases. II. Carboners

 

El proper divendres dia 7 d’agost de 2020, sortirem des de l’aparcament annex a la plaça Verda de Setcases, a les 9 h, per conèixer la flora del bosc de Carboners. Aquesta vegada veurem una mica de flora de boscos caducifolis i prats de dall del fons del vall fins entrar a Carboners per veure i fotografiar les plantes de les pinedes subalpines de pi negre. Serà una sortida matinal fins a les 14 h.

Seguint amb el projecte d’elaboració de la Guia de flora de Setcases, els participants faran fotografies per il·lustrar el llibre i botànics identificaran les plantes i explicaran els nom, les dites i els usos de les plantes observades.

L’elaboració del llibre Guia de Flora de Setcases és un procés participatiu que s’emmarca en el projecte “Setcases, Poble Botànic del Pirineu”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *