Sortida de flora vascular de la Garrotxa: parcel·les de llarg seguiment (zones humides) II

Sortida de reconeixement de flora vascular a zones humides de la Garrotxa II.

En la sortida s’identificaran les espècies de flora vacular i les comunitats vegetals de diferents zones humides de la Garrotxa. També es mostrarà com es fa el seguiments de flora vascular de les parcel·les de llarg seguiment establertes a la Garrotxa i que serveixen per detectar els canvis que pateixen al llarg del temps per processos de sequera, ruderalització, invasió de plantes exòtiques, i avaluar impactes per diferents activitats humanes. Els resultats del seguiment de diferents estacions a la comarca permet a la delegació de la Garrotxa de la ICHN elaborar l’informe sobre l’estat i les tendències del medi natural de la Garrotxa https://ichn-garrotxa.espais.iec.cat/xarxa-destacions-de-seguiment-de-biodiversitat/

La sortida es desenvoluparà a la tarda, entre les 16 i 20 h.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb el responsable de la sortida Xavier Oliver (xevioliver@gmail.com).

L’activitat de divulgació compta amb el suport de la Diputació de Girona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *