Els fongs de l’Alta Garrotxa: sortida matinal el 2 de novembre de 2019

Sortida matinal per la zona d’Oix per observar fongs de l’Alta Garrotxa. Micòlegs de l’Associacó Micològica Joaquim Codina portaran aquesta sortida oberta al públic en general amb els objectius d’ensenyar els principals fongs que es fan en aquest sector de la comarca i recollir citacions i fer fotografies per al projecte de Catàleg de fongs de la Garrotxa.
9 h: aparcament del Casal dels Volcans (Parc Nou, Olot), per agafar el mínim de vehicles possible per accedir al sectore d’Oix. Cal portar bon calçat i roba per anar d’excursió i aigua i menjar per passar el matí. Es recomana portar càmera fotogràfica. Es preveu acabar l’activitat a Oix cap a les 14 h.
En aquestes sortides només es recol·lecta el material necessari per a la determinació i identificació dels fongs per l’elaboració del catàleg comarcal amb l’objectiu de conservar la nostra riquesa micològica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *