XERRADES DE VIATGES NATURALÍSTICS PEL MÓN: GEORGIA I ARMÈNIA

Bon dia,
Aquest proper divendres dia 9 de novembre de 2018, des de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, et convidem a assistir a la xerrada “Viatges naturalistes pel món: Namíbia” a càrrec de Miquel Àngel Pérez De Gregorio de l’Associació Micològica Joaquim Codina. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu de “ELS CATÒLICS” (c/Clivillers, 7 d’Olot) i començarà a les 19:30 h.
Amb aquesta xerrada donem continuïtat al cicle de conferències titulat “VIATGES NATURALISTES PEL MÓN” on diversos socis i sòcies de l’entitat, ens han explicat les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Tanzània, Nova Zelanda, Etiòpia, l’Antàrtida, Madagascar, l’illa Reunió, Taiwan, Califòrnia o les illes Hawai. En els propers mesos, anirem programant xerrades amb la idea de donar a conèixer diversos racons del Planeta des d’un punt de vista naturalístic. Així, la flora, la fauna, la geologia o el paisatge, serviran d’eix central per il·lustrar, amb excel·lents fotografies, i relatar, amb vivències de primera mà, els viatges naturalistes dels socis i sòcies de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN.
Pots consultar altra informació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN a la plana web: http://ichngarrotxa.iec.cat
Si no vols rebre més informació sobre les activitats de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, retorna el missatge per fer-nos-ho saber i et traurem de la llista.
Jordi Artola i Casacuberta
Delegació de la Garrotxa de la ICHN
Bon dia,
Aquest proper divendres dia 23 de novembre de 2018, des de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, et convidem a assistir a la xerrada naturalista “Viatge naturalista : Georgia i Armènia”a càrrec de Fran Trabalón. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu de “ELS CATÒLICS” (c/Clivillers, 7 d’Olot) i començarà a les 19:30 h.
Amb aquesta xerrada donem continuïtat al cicle de conferències titulat “VIATGESNATURALISTES PEL MÓN” on diversos socis i sòcies de l’entitat, ens han explicat les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Tanzània, Nova Zelanda, Etiòpia, l’Antàrtida, Madagascar, l’illa Reunió, Taiwan , Califòrnia, illes Hawai o Namibia. Al llarg de l’any, anirem programant xerrades amb la idea de donar a conèixer diversos racons del Planeta des d’un punt de vista naturalístic. Així, la flora, la fauna, la geologia o el paisatge, serviran d’eix central per il·lustrar, amb excel·lents fotografies, i relatar, amb vivències de primera mà, els viatges naturalistes dels socis i sòcies de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN.
Pots consultar altra informació de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN a la plana web:http://ichngarrotxa.iec.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *