NAMIBIA, CONFERÈNCIA DINS EL CICLE “VIATGES NATURALISTES PEL MÓN” – DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE 2018

“VIATGES NATURALISTES PEL MÓN ” NAMIBIA
Divendres dia 9 de novembre de 2018,
Des de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, et convidem a assistir a la xerrada “Viatges naturalistes pel món: Namíbia” a càrrec de Miquel Àngel Pérez De Gregorio de l’Associació Micològica Joaquim Codina. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu de “ELS CATÒLICS” (c/Clivillers, 7 d’Olot) i començarà a les 19:30 h.
Amb aquesta xerrada donem continuïtat al cicle de conferències titulat “VIATGES NATURALISTES PEL MÓN” on diversos socis i sòcies de l’entitat, ens han explicat les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Tanzània, Nova Zelanda, Etiòpia, l’Antàrtida, Madagascar, l’illa Reunió, Taiwan, Califòrnia o les illes Hawai. En els propers mesos, anirem programant xerrades amb la idea de donar a conèixer diversos racons del Planeta des d’un punt de vista naturalístic. Així, la flora, la fauna, la geologia o el paisatge, serviran d’eix central per il·lustrar, amb excel·lents fotografies, i relatar, amb vivències de primera mà, els viatges naturalistes dels socis i sòcies de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.