SORTIDA “ELS BRIÓFITS DE LA ZONA DE SANTA PAU” – DISSABTE 10 DE NOVEMBRE 2018

Aquest proper dissabte 10 de novembre farem una altra sortida per conèixer les “Molses de la Garrotxa“. Concretament, anirem a veure les “Els briòfits de la zona de Santa Pau”. La sortida anirà a càrrec de Miquel Jover, botànic del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona. L’activitat està organitzada per la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural i pel Museu dels Volcans d’Olot amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquestes sortides s’emmarquen en el projecte d’elaboració del Catàleg de briòfits de la Garrotxa.

Horari: de les 10:00 h a les 18:00 h
Lloc de trobada: Aparcament del Casal dels Volcans (Parc Nou, Olot)
Material: esmorzar, dinar, aigua, lupa de camp o comptafils, càmera de fotos.

L’activitat és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *