XERRADA I SORTIDA “ELS FONGS DE LA GARROTXA” DIVENDRES 20 I DISSABTE 21 D’ABRIL

Et comuniquem que aquest proper divendres 20 d’abril i dissabte 21 d’abril, conjuntament amb el Museu dels Volcans d’Olot i amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, hem organitzat unes activitats relacionades amb el projecte de recerca i divulgació dels “Els fongs de la Garrotxa”.

 

Divendres  20 d’abril: Xerrada “Els fongs de la Garrotxa”, amb fotografies sobre els fongs de la Garrotxa, a càrrec d’Andrés Valverde Valera, membre de la nostra entitat i de la Societat Catalana de Micologia i biòleg de la Universitat de Barcelona. La conferència serà a partir de les 19:00 h a la Sala El Caliu, Els Catòlics (c/ Clivillers, 7, Olot).


Dissabte 21 d’abril: Sortida “Els fongs de la vall d’en Bas”, a càrrec d’Andrés Valverde Valera. El punt de trobada és a l’aparcament del Casal dels Volcans, Parc Nou (Olot) a les 9:00 h i l’activitat s’allargarà fins cap a les 18:00 h. Cal portar dinar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *