XI Seminari Patrimoni Natural de la comarca de la Garrotxa

Des de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, us convidem al XI Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa que se celebrarà a Olot el dissabte dia 18 de febrer de 2017. El seminari es planteja com a sessió oberta, on tots els estudiosos i afeccionats que ho desitgin puguin presentar el resultat dels treballs que recentment han realitzat o els que actualment estan desenvolupant en l’àmbit de la Garrotxa.

Pots consultar el Programa XI Seminari Garrotxa 2017 on hi trobaràs els títols de les 12 ponències. És una bona ocasió per conèixer de primera mà, els estudis científics que diversos professionals i naturalistes en general, han desenvolupat per millorar el coneixement sobre el patrimoni natural de la comarca i zones properes.

La jornada començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a quarts de 7 de la tarda. Igual que l’any passat, el Seminari es desenvoluparà a la sala-teatre “Pere Serrat” de ELS CATÒLICS situada al carrer Clivillers, 7 d’Olot.

L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de l’adreça electrònica ichn@iec.cat o trucant al telèfon 933 248 582.