Activitat d’obervació de papallones nocturnes. Dissabte 12 de maig a les 19:30

Nit Europea de les Papallones

Aquest proper dissabte 12 de maig, es durà a terme a Olot l’activitat “Observació i estudi de papallones nocturnes” al Parc Nou, la Moixina i el Pla de Llacs. El lloc de trobada serà l’aparcament de la Font Moixina a les 19:30 hores i es preveu que finalitzi a les 23:00 hores aproximadament.
L’activitat, per la qual no cal inscripció prèvia, s’inscriu a la 15a Nit de les Papallones a Catalunya i Andorra, emmarcades al projecte d’àmbit europeu European Moth Night on Catalunya i participa activament des de fa molts anys. L’Ajuntament d’Olot, el Consorci SIGMA i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, en col·laboració amb la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural organitzen aquesta sortida nocturna per observar i conèixer la gran diversitat d’espècies de papallones.

Gran part d’aquestes papallones de nit se senten atretes per la llum. Per aquesta raó, es muntarà un aparell lluminós per atraure insectes nocturns i de la mà del biòleg especialista en lepidòpters ibèrics Jordi Dantart, un dels millors experts en papallones del nostre país, anirem descobrint totes les espècies que s’apropin a la llum i coneixerem les seves característiques principals i algunes de les curiositats que amaguen.

L’activitat és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *