Xerrada i Assemblea 2017

Xerrada “Temps, clima i muntanya”, a càrrec de Pere Esteban, doctor en geografia. Climatòleg i tècnic al Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), professor associat del Grau de Geografia de la Universitat de Barcelona i professor al màster de Climatologia Aplicada i Mitjans de Comunicació de la UB.

Divendres, 27 de gener de 2017 a les 20:00 h a Olot
Lloc: ELS CATÒLICS – Sala “El Caliu” (c/Clivillers, 7)

A les 20:00 h xerrada “Temps, clima i muntanya”, a càrrec de Pere Esteban.

Aprofitant la recent presentació del producte meteomuntanya.cat del Servei Meteorològic de Catalunya, farem una ullada als elements que caracteritzen el comportament diferenciat de l’atmosfera a les zones de muntanya i ho exemplificarem amb dues situacions concretes. Després ho derivarem cap el camp del canvi climàtic, per veure’n l’estat de la qüestió pel que fa al cas pirinenc i finalment, generarem una mica de discussió sobre els impactes que se’n poden derivar en aquest àmbit geogràfic.

A les 21:30 h Assemblea general ordinària de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN

A les 22:00 h Sopar
Els socis/sòcies de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN esteu convidats
Durant el sopar parlarem de possibles activitats (sortides de camp, projectes de recerca, xerrades, formació, cursos, publicacions, ..) per poder incloure al programa d’actuació del 2017.

TOTES TRES ACTIVITATS ESTAN OBERTES A TOTHOM
Si us quedeu a sopar cal confirmar l’assistència a: garrotxa.ichn@iec.cat