VIATGES NATURALISTES PEL MÓN: TANZÀNIA

El divendres dia 30 d’octubre de 2015, des de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, et convidem a assistir a la xerrada “Serengueti, la Tanzània salvatge” a càrrec de Pepi Compte i Marc Homs. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu de “ELS CATÒLICS” (c/Clivillers, 7 d’Olot) i començarà a les 20:00 h.

És la cinquena xerrada inclosa en el cicle de conferències titulat “VIATGES NATURALISTES PEL MÓN” on diversos socis i sòcies de l’entitat, ens expliquen les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Malàisia, Nova Zelanda, Tanzània, l’Antàrtida o Madagascar.

CARTELL 5A XERRADA VIATGESAquest cicle de conferències està emmarcat en els actes de celebració del 10è aniversari de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural i consta de 6 xerrades que es faran entre els mesos de maig i novembre. Quan s’acostin les dates de cada una de les xerrades ja t’ho anirem recordant.

PROGRAMA VIATGES NATURALISTES PEL MÓN

vine i participa