VIATGES NATURALISTES PEL MÓN: MADAGASCAR

Aquest proper divendres dia 12 de juny de 2015, des de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN, et convidem a assistir a la xerrada “Madagascar” a càrrec de Carles Miguel Carbonell. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu de “ELS CATÒLICS” (c/Clivillers, 7 d’Olot) i començarà a les 20:00 h.
És la segona xerrada inclosa en el cicle de conferències titulat “VIATGES NATURALISTES PEL MÓN” on diversos socis i sòcies de l’entitat, ens expliquen les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Malàisia, Nova Zelanda, l’Antàrtida o Madagascar.
VIATGES NATURALISTES MADAGASCAR
Aquest cicle de conferències està emmarcat en els actes de celebració del 10è aniversari de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural i consta de 6 xerrades que es faran entre els mesos de maig i novembre. Quan s’acostin les dates de cada una de les xerrades ja t’ho anirem recordant.
vine i participa