VIATGES NATURALISTES PEL MÓN

Emmarcat en els actes de celebració del 10è aniversari de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural, hem preparat un cicle de xerrades titulat “VIATGES NATURALISTES PEL MÓN” on diversos socis i sòcies de l’entitat, ens explicaran les seves experiències naturalistes en llocs tan diferents com el Regne Unit, Malàisia, Nova Zelanda, l’Antàrtida o Madagascar.
Per començar, us convidem aquest proper divendres 29 de maig a gaudir del primer dels viatges que farem: “Revisitant l’odissea d’en Shackleton. Antàrtida i South Georgia” a càrrec de Bernat Garrigós. La xerrada tindrà lloc a la sala El Caliu de “ELS CATÒLICS” (c/Clivillers, 7 d’Olot) i començarà a les 20:00 h. Tothom hi està convidat.
 CARTELL ANTARTIDA
En total, hi haurà cinc xerrades que es faran els dies 29 de maig (Antàrtida i South Georgia), 12 de juny (Madagascar), 25 de setembre (Nova Zelanda), 16 d’octubre (Regne Unit) i 20 de novembre (Malàisia continental). Quan s’acostin les dates de cada una de les xerrades ja us ho anirem recordant.
vine i participa