18a Tertúlia Naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “La biodiversitat a la comarca de la Garrotxa”. Moltes vegades hem sentit a dir que la comarca de la Garrotxa és molt rica en espècies animals i vegetals degut, sobretot, a la gran diversitat d’ambients que hi podem trobar. Això és cert, però hem de tenir en compte que quan parlem de riquesa d’espècies o de biodiversitat, hauríem d’incloure a tots els éssers vius, és a dir, a part dels animals i els vegetals, als fongs, als protoctists i a les moneres. Sabem quantes espècies d’éssers vius hi ha a la Garrotxa? És important mantenir la biodiversitat a escala local? Per què serveix la biodiversitat? Hi ha persones o entitats que treballen amb temes relacionats amb la biodiversitat a la Garrotxa? Quins factors alteren i fan disminuir la biodiversitat d’un determinat lloc? Amb preguntes com aquestes i altres que aniran sorgint, ens serviran per introduir-nos en un debat apassionant.

18a Tertúlia naturalística

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

vine i participa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *