VIII Seminari Patrimoni Natural de la Comarca de la Garrotxa

Cartell VIII SeminariDissabte 15 de febrer de 2014 se celebrarà a Olot el VIII Seminari sobre patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa organitzat per la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural.

Programa VIII seminari 2014

La jornada començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a quarts de 7 de la tarda. Igual que en les anteriors edicions es desenvoluparà a la sala d’actes de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d’Olot (IMPC), situat al c/Bisbe Lorenzana, 15 d’Olot (davant l’estació d’autobusos).

 

L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de l’adreça electrònica ichn@iec.cat o trucant al telèfon 933 248 582.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *