11a Tertúlia Naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “El top 10: la llista negra dels animals invasors de la Garrotxa”. Parlarem i debatrem aspectes relacionats amb les espècies exòtiques de fauna presents a la comarca de la Garrotxa. A Catalunya, s’han arribat a detectar fins a 327 espècies exòtiques, de les quals 45 han estat catalogades com a invasores. Quins criteris s’utilitzen per classificar les espècies forànies? Quines impacten sobre els ecosistemes naturals i quines sobre les activitats socio-econòmiques? En tenim prou informació? Cal fer-ne un seguiment personalitzat? A la Garrotxa, les coneixem bé? Som capaços de fer la llista de les 10 espècies més invasores de la Garrotxa? Cal fer-la? Serveix d’alguna cosa? Les espècies invasores s’han d’eradicar?… Aquestes i altres preguntes serviran per introduir-nos en un debat apassionant i de màxima actualitat.

11a Tertúlia naturalística

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

Es fan cada segon dijous de mes (12 de desembre, 9 de gener, 13 de febrer, …) i la idea és trobar-nos per sopar o menjar alguna cosa i aprofitar per parlar de diversos temes: aspectes concrets de fauna, flora o geologia, temes transversals referents a la Garrotxa, projectes previstos o que estan en marxa, …

vine i participa