Presentació del llibre

portadaguiaexcursionsnaturalistesGarrotxa copia

Excursions naturalistes per la Garrotxa.

Diumenge 21 d’abril de 2013

Lloc: La Moixina (aparcament de la Font Moixina).

Hora: 10h -14h. Es farà la presentació i una visita al nou itinerari botànic de la Moixina, seguida per una passejada a peu seguint una de les rutes incloses al llibre.

Guiatge: els autors del llibre.

 

 

 

 

Llibre de rutes naturalistes escrit per dos membres de la Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d’Història Natural: Mike Lockwood i Xavier Oliver.
El llibre és una barreja entre el clàssic llibre d’excursions, amb mapa i la ruta descrita fil per randa, i el llibre de fauna i flora que explica quines plantes i animals viuen a la zona en qüestió però no on són ni quan cal anar per veure’ls!
Així, el llibre consisteix en 8 rutes, cadascuna amb un mapa detallat on es precisen els punts d’interès naturalistes i un text sintètic que explica com s’ha de seguir la ruta. A continuació, la flora i fauna, i amb apunts sobre temes culturals i històrics, de cada punt d’interès estan descrits en més gran detall, tot remarcant quin moment de l’any és el millor per l’observació, perquè hi són presents en aquest punt i com identificar-les.
Cada ruta està il·lustrada amb dues làmines de fotos en color que estan referenciades al text.

Cartell presentació llibre excursions naturalistes per la Garrotxa