5a Tertúlia Naturalística

5a Tertúlia naturalística

El títol d’aquesta tertúlia serà “El canvi climàtic: com afecta a plantes i animals?”. Parlarem i debatrem sobre com els canvis en el clima afecten a les espècies de fauna i flora. Quins són els principals canvis climàtics que hi ha hagut al llarg de la història geològica de la Terra i com han alterat la biodiversitat? Què té de diferent el nostre canvi climàtic dels altres? Com responen les espècies a les variacions brusques del clima? Realment canvien la seva fenologia i es desplacen variant la seva distribució? Els canvis són perceptibles en el paisatge? Quin percentatge de culpa es pot atribuir al canvi climàtic? Es pot fer alguna cosa? Cal fer alguna cosa? Amb preguntes com aquestes ens anirem introduint en un debat intens i esperem que fructífer, amb molts exemples concrets i experiències personals que aportareu, com sempre, els tertulians

 

Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.

 

vine i participa