4ª Tertúlia Naturalística

4a Tertúlia naturalísticaParlarem i debatrem sobre les persones que al llarg de la història han dedicat part del seu temps o tota la seva vida a descobrir i donar a conèixer aspectes relacionats amb el patrimoni natural de la Garrotxa. Nissagues olotines, naturalistes desconeguts, gent de fora que va fer de la Garrotxa el seu laboratori a l’aire lliure, en definitiva, científics de renom i persones anònimes que han estudiat la comarca. Durant el segle XVIII és quan es comencen a deixar testimonis escrits de les recerques sobre geologia, botànica o zoologia que es fan a la Garrotxa. A partir d’aleshores, tant persones a títol individual com entitats, com institucions, han anat contribuint al coneixement científic de la comarca de la Garrotxa. A dia d’avui, encara és així?

 Les Tertúlies naturalístiques de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN tenen com a objectiu principal ser un punt de trobada de persones interessades en el patrimoni natural de la Garrotxa i estan obertes a tothom.
Es faran cada segon dijous de mes (14 de febrer, 14 de març, 11 d’abril, …) i la idea és trobar-nos per sopar o menjar alguna cosa i aprofitar per parlar de diversos temes: aspectes concrets de fauna, flora o geologia, temes transversals referents a la Garrotxa, projectes previstos o que estan en marxa, …

vine i participa